00 385 1 30 40 100 turizam@azelija-art.hr

ZALJEV SVETACA

 

 

BOKA KOTORSKA- HERECEG NOVI-TIVAT

Polazak: 02. -05. Ožujak, 2017. iz Zagreba, Karlovca, Splita
Cijena: 1.300,00 kn (autobusom, puni pansioni)

1. dan:
Sastanak sudionika putovanja u 21:30 sat na dogovorenom mjestu. Polazak iz Zagreba u 22:00 sata. Noćna vožnja autocestom sve do Vrgorca , a potom preko Ploča, Neuma , Stona i Dubrovnika običnom cestom.

2. dan:
U jutarnjim satima dolazak u HERCEG NOVI i razgled grada u kojem je rođen i odrastao hrvatski svetac Leopold Bogdanić Mandić. Poslije podne razgled gradića Perasta i izlet brodom do otočića Gospe od Škrpjela. Još ćemo vidjeti nekoliko mjesta: DOBROTA, TIVAT… Smještaj. Večera. Noćenje.

3. dan:
Doručak. Ugodna vožnja preko Lovćena, Njeguša do Cetinja-nekadašnje crnogorske prijestolnice. Ručak. Nastavak putovanja do Budve gdje ćemo vidjeti najznačajnije znamenitosti i crkve (panoramski razgled Sv. Stefana). Budva se smatra jednim od najstarijih naselja na Jadranu. Povratak u hotel. Večera. Noćenje.

4. dan:
Doručak. Poslije doručka obilazak grada Kotora, oproštajna sv. Misa, i povratak prema Hrvatskoj. Vožnja preko Cavtata, Dubrovnika, Ploča (ručak u Neumu) i onda autocestom do Zagreba.

Dolazak u Zagreb oko 24:00 sata

CIJENA ARANŽMANA NA BAZI PUNOG PANSIONA IZNOSI:  1.300,00 kn

U cijenu je uračunat popust od 5% za plaćanje u novčanicama.

Nadoplata za jednokrevetnu sobu: 300,00 kn

U cijenu uključeno: -smještaj na bazi polupansiona  u dvokrevetnim sobama u HTL***, (večera, noćenje) -prijevoz turističkim autobusom, -dva ručka ( Cetinje i Neum) -sve ulaznice, -i sve ostalo što je napisano u programu.

Cijena ne uključuje:

-putno osiguranje, nadoplatu za jednokrevetnu sobu

Mogućnost plaćanja: -gotovina. -kreditnim karticama jednokratno i obročno: AMEX: 2 do 6 rata bez kamate i naknade). Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 35% ukupnog iznosa, a ostatak 15 dana prije početka putovanja. Preporučujemo osiguranje od nesretnog slučaja i zdravstveno osiguranje odnosno putno osiguranje koje možete uplatiti i kod nas u našoj poslovnici. Minimalni broj putnika za putovanje je 40 osoba . Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 7 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja. Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju.