00 385 1 30 40 100 turizam@azelija-art.hr

O nama

Poslovni put  tima Azelija počinje 1991. godine. Djelatnost kojom se počinjemo baviti je međunarodno otpremništvo. Trideset zaposlenih do 2013. godine, do ulaska Republike Hrvatske u Europsku Uniju. Danas ima pet zaposlenih u toj djelatnosti. Ekipa od tih dana pa do danas predvođena je Tatjanom, stručnim i izvršnim voditeljem.

Marija poduzetništvo proširuje na novu djelatnost, turizam. Godine 2015. otvorena je DMK turistička agencija Azelija sa sjedištem u Ozlju.

Zadatak destinacijske menadžment kompanije je da osmišljava i realizira turističku ponudu uz stručno osoblje i dostupne druge potrebne resurse za usluge vezane uz turizam – boravak i različite aktivnosti u turističkoj destinaciji.

Elena, inicijator i budućnost tvrtke u području turizma, poručuje:

Upoznajte Ozalj, Zeleno srce Hrvatske, privlačnu i poučnu, povijesnu, kulturnu i vjersku raznolikost Hrvatske koja je sa svim svojim atributima, koje nosi i ima, nedovoljno ispričana na turistički način.

Naša vizija i misija je ispričati priču Europi i svijetu, priču o velikanima koji su živjeli i radili na ovom području: Nikola Šubić Zrinski, Ban Petar Zrinski, Ana Katarina Frankopan Zrinski, Fran Krsto Frankopan, Nikola Tesla, Slava Raškaj, Ivan Belostenac, …

Netaknuta priroda pruža užitak u raznolikosti interesa: biciklizam, kajak, planinarenje, kupanje na smaragdnoj Kupi, šetnje kroz stoljetne šume ili šetnicom Slave Raškaj, romantična vjenčanja, hodočasnički putovi, gastronomija i unikatna vina, …

Kroz pojedine etape provest će Vas znalci, naši vodiči specijalizirani za svako pojedino područje Vašeg interesa. Ne samo kroz Ozalj, već diljem lijepe naše Hrvatske, ali i šire, u zemlje bliske nama povijesno, jezično, običajno i sl.

Mi poručujemo da ćete se ugodno osjećati, puno doživjeti i radosno se vraćati svome domu.

Dobrodošli!