00 385 1 30 40 100 turizam@azelija-art.hr

MARTINJE U OZALJSKOM KRAJU

martinje-1

PROGRAM IZLETA:

Polazak iz Zagreba u 13 sati.

Polazak iz Karlovca u 14 sati.

Subotnje je popodne. Nakon ručka u krugu obitelji, MARTINJSKA JE VEČERA tek u 19 sati. U Ozlju, točnije od  Ozlja 2 km. Prije toga predlažemo s našim vodičem uvodni užitak  povijesnog i kulturnog sadržaja u šetnji kroz Ozalj, mogućnost posjeta Starom gradu Ozlju, Zavičajnom muzeju uz stručno vodstvo, pogledati Munjaru, HE iz 1908. u punom pogonu i danas, Etno selo. Nakon kulturne okrijepe i veličanstvenog  pogleda sa terase Zrinskih i Frankopana na riječno jezero, slap i Munjaru ogladnjeste i ožednjeste. Ako su 2 km preduga za pješačenje, vozi naš bus do domaćice Danice, i vinara i ugostitelja Stjepana. A tu je svirka Desinećkih tamburaša, „biskup“ Damir Valent i puuuno mošta ,koji će u kapljicama milovati vaše nepce, dok ga „Sv.Martin“ ne pretvori u vino. Grah sa zeljem i kobasicom godit će vašem gladnom želucu. I tako siti, veseli u kasni noćni sat, jedini trijezan bi trebao biti naš vozač autobusa, koji nas vozi put Karlovca odnosno Zagreba.

 

CIJENA IZLETA PO OSOBI: na upit

Polazak: 11.2016.

CIJENA UKLJUČUJE:

prijevoz turističkim autobusom, pratitelja izleta, razglede prema programu, sudjelovanje na martinjskoj manifestacije udruge vinara Trs, ručak, jamčevinu, troškove organizacije i provedbe

 

CIJENA NE UKLJUČUJE:
posjet dvorcu 25,00 kn po osobi, sve ne navedeno pod cijena uključuje

 

NAPOMENE:

Najmanji broj prijavljenih putnika 20. Putovanje je moguće realizirati i s manjim brojem putnika uz doplatu ovisno o broju putnika. Organizator može promijeniti redoslijed obilazaka tijekom razgleda kao i vremena polaska autobusa, zrakoplova, vlaka i broda, kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja, ali se obvezuje da će program izvesti u cijelosti. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilazaka tijekom razgleda. Organizator putovanja zadržava pravo promjene hotela i prijevoznika u skladu s općim običajima u turizmu. Uz ovu ponudu vrijede i opći uvjeti putovanja turističke agencije Azelija art. Osiguranje od odgovornosti i zakonska jamčevina uplaćena kod Jadranskog osiguranja d.d. Zagreb.

 

Šifra programa: AZ-034