00 385 1 30 40 100 turizam@azelija-art.hr

OZALJ I KRAŠIĆ

stari_grad_ozalj

*uživajte u cjelovitom proljetnom izletu: prijevoz, ručak, animacija i još puno toga

PROGRAM IZLETA: 

Polazak iz Zagreba oko 09:30 sati. Vožnja do Krašića. Po dolasku slobodno vrijeme koje možete iskoristiti obilaskom Krašića, a za ljubitelje šetnje odlazak do obližnje grkokatoličke crkvice na jezeru uz dvorac u Pribiću (cca 1,00km).
Po želji može se prisustvovati svetoj misi u 11 sati. Krašićka crkva je u godini Milosrđa crkva jubilejskog oprosta.
Nastavak vožnje prema Ozlju. Po dolasku slijedi šetnja mostom s prekrasnim pogledom na Munjaru i Stari grad koji se zrcali u mirnoj smaragdnoj Kupi, posjet Etno selu te Starom Gradu. Prošetati ćemo atrijem Zrinske rezidencije i na velebnoj terasi uživati u čarobnom pogledu. Slijedi ručak u obližnjem  autohtonom imanju srdačnih domaćina. Poslije finog i bogatog domaćeg ručka – odmor uz laganu muziku i uživanje u prirodi, a za najmlađe organizirana je potraga za pisanicama, razne igre i zabava.
Povratak u Zagreb predviđen je u 18 sati.

CIJENA IZLETA PO OSOBI: 159,00 kn
CIJENA IZLETA ZA DJECU DO 12 GODINA: 115,00 kn
POLAZAK: na upit

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom, sve razglede prema programu, ručak, pratitelja, jamčevinu, organizaciju i provedbu izleta

CIJENA NE UKLJUČUJE: troškove suvenira, piće uz ručak, sve ne navedeno pod “cijena uključuje”

NAPOMENE:
Najmanji broj prijavljenih putnika 40. Putovanje je moguće realizirati i s manjim brojem putnika uz doplatu ovisno o broju putnika. Organizator može promijeniti redoslijed obilazaka tijekom razgleda kao i vremena polaska autobusa, zrakoplova, vlaka i broda, kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja, ali se obvezuje da će program izvesti u cijelosti. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilazaka tijekom razgleda. Organizator putovanja zadržava pravo promjene hotela i prijevoznika u skladu s općim običajima u turizmu. Uz ovu ponudu vrijede i opći uvjeti putovanja turističke agencije Azelija art. Osiguranje od odgovornosti i zakonska jamčevina uplaćena kod Jadranskog osiguranja d.d. Zagreb.

Šifra programa: AZ- 037